Yhteistyössä

 

logo_goldwell

Korkealaatuisia GOLDWELL-tuotteita myydään vain parturi- ja kampaamoliikkeille. Kaikki GOLDWELL-tuotteet kehitetään tämän periaatteen mukaisesti - kampaajan ja hänen asiakkaansa parasta ajatellen. Vahva emoyhtiö panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen.

http://www.goldwell.fi/

 

logo_kc_professional

KC Professional -tuotteilla voi tehdä kaikki kampaamon ammattityöt turvallisesti ja laadusta tinkimättä! Tuotevalikoimasta löytyy runsaasti mm. hajusteettomia ja ammoniakittomia tuotteita hiusten hellävaraiseen ja tuoksuttomaan värjäämiseen, vaalentamiseen ja kihartamiseen.

http://www.miraculos.fi/tuotteet/kcprofessional

 

logo_paul_mitchell

Me uskomme, että kaikilla on oikeus ripaukseen luksusta arjessaan. Paul Mitchell -tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti tinkimättömästä laadustaan. Paul Mitchellin pulloissa yhdistyvät laatu ja etiikka. PM System oli ensimmäinen hiuskosmetiikkayritys, joka julkisesti ilmoitti vastustavansa eläinkokeita. Kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet kerätään luonnosta vahingoittamatta ympäristöä.

http://www.miraculos.fi/tuotteet/paulmitchell

 

 

logo_kms

Kalifornia. Voisiko mikään olla enemmän cool. Monentyyppisen kauneuden maa. Ja KMS Californian hiustenhoitotuotteiden inspiraation lähde. Kalifornian-perintö on käyttövoimana intohimolle kehittää hiustenhoitotiedettä, viimeisintä teknologiaa ja luonnon raaka-aineiden hyödyntämistä.

http://www.kmscalifornia.com/#/fi/home

 

logo_schwarz

Swarzkopf tarjoaa laadukkaita väri- ja muotoilutuotteita sekä parhaita mahdollisia hiusten kotihoitotuotteita. Helppokäyttöisillä tuotteilla saat aikaan tuloksia, jotka sopivat juuri sinun elämääsi.

http://www.schwarzkopf.fi/

 

logo_cutrin

Cutrin on yksi Pohjoismaiden johtavista hiuskosmetiikkamerkeistä, pohjoisten hiusten ja hiuspohjan asiantuntija. Cutrin tuotevalikoimaan kuuluvat innovatiiviset ja luotettavat tuotteet kampaamoalan ammattilaisten sekä kuluttajien tarpeisiin. Cutrin on myös ainoa pohjoismainen hiusmuodin suunnannäyttäjä.

http://www.cutrin.com/

 

logo_professionails

Professionails on Belgiasta kotoisin oleva, erinomaisesta laadustaan tunnettu merkki, jonka kattava tuotevalikoima koostuu kynsi-, käsi- ja jalkahoitotuotteista. Merkki tarjoaa alan ammattilaisten käyttöön laajan valikoiman ensiluokkaisia tuotteita, mutta panostaa erityisesti yksityiskohtaiseen koulutukseen, joka takaa erinomaisen palvelun kuluttajalle asti.

http://www.professionails.fi/

 

logo_etre

Jo 25 vuoden ajan être belle on tukenut maailman naisten kauneutta ja hyvinvointia - tuloksekkaasti! Ei ainoastaan être belle kosmetologit, vaan erityisesti kuluttajat ympäri maailmaa hyötyvät être bellen ehtymättömästä tutkimus- ja kehitystyöstä. Vain paras on riittävän hyvää: puhtaat, luonnolliset, tehokkaat ja tutkitut raaka-aineet.

http://www.kauneussivut.fi/innet/etre_belle

Parturi-kampaamo FIXAT ♦ Seppälän Puistotie 2 ♦ 35800 Mänttä-Vilppula ♦ Puh: 03 - 4747401


© Fixat 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy / p+web®